Search
Close this search box.

Cyberpunk 2077 se dočká nového DLC

CD Projekt Red oznámilo informace o novém DLC pro Cyberpunk 2077 nesoucí název Phantom Liberty. Rozšíření bude vycházet jak pro konzole Playstation5 a Xbox Series, tak i pro počítače.

Novinku oznámili na Night City Wire livestreamu a jedná se o první velké rozšíření pro Cyberpunk 2077. S novým obsahem přijde i velká oprava bugů a celkové vylepšení hratelnosti, alespoň to tedy CD Projekt Red slíbili.

Z krátké ukázky jsem se dozvěděli, že rozšíření se k nám dostane někdy v roce 2023 stejně tak je vidět ukázka nového prostředí, zbraní a celkového nového vizuálního prostředí. Pro fanoušky Keanu Reeves (Johnny Silverhand) máme dobrou zprávu. I když v ukázce není vidět, můžeme ho slyšet bavit se s V o přísaze Novým Státům Americkým.

Gabriel Amatengelo v rozhovoru řekl: „We’re having a lot of fun with [the expansion]“.
V překladu: „Nové rozšíření jsme si docela užili.“

Zároveň nám sdělili i pocity z herního prostředí. „It’s a new style of plot, a new cast of characters, [and will expand] on a district in Night City where it primarily takes place.“

V překladu: „Jde o nový styl zápletky, nové obsazení postav a rozšíření čtvrti v Night City, kde se děj primárně odehrává.“

Na konci livestreamu nám CD Projekt Red, také oznámil vydání updatu 1.6, který přináší nové úkoly a kosmetické doplňky inspirované novou anime sérií na Netflixu – Cyberpunk Edgerunners. Bohužel jsme se dozvěděli i smutnou zprávu a to tu, že tento update bude posledním updatem pro Playstation 4 a Xbox One. Tento update vyšel včera 6. září 2022.

Zdroje: ign.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads