Search
Close this search box.

Novinky Dead Island 2 se dočkáme o týden dříve

Vývojářské studio Dambuster a vydavatel Deep Silver oznámili přesun dne vydání očekávaného pokračování apokalyptické zombie akční hry, a to o týden. Z původního data 28. dubna na 21. dubna.

“You asked for it, you got it. Dead Island 2 went gold and it’s coming out a week early. See you in HELL-A on April 21, 2023.”

„Řekli jste si o to, tak tady to máte. Dead Island 2 vychází o týden dřív. Uvidíme se v HELLL-A 21. dubna 2023“ oznámili na svém Twitterovém účtu vývojáři.

Úplně první vydání hry bylo naplánované na 3. února, bohužel se hra odložila až na 28. dubna. Po včerejším oznámení však fanoušci Dead Islandu skáčou radostí, protože si pokračování zombie mlátičky užijí o něco dříve.

Vydání Star Wars Jedi: Survivor se též nedávno odložilo na 28. dubna z původního 17. března. Naštěstí tyto dvě hry nevychází zároveň, takže si otestujete své skilly v přežití mezi zombie a následně se podrobíte testu své Jedi vlastnosti.

Vývoj Dead Island 2 byl divoký. První oznámení o pokračování bylo už na E3 v roce 2014, s původním vývojářem Yagerem. Vývoje hry se na chvíli ujalo studio Sumo Digital, než si ho pod svá křídla vzalo zpět studio Dambuster v roce 2013.

Finální podoba hry se nám po dlouhém čekání odhalila až v roce 2022 na Gamescomu. Zde se fanoušci dočkali i datumu, kdy si hru budou moci v roce 2023 zahrát.

Po shlédnutí traileru je jasné, že se Dead Island 2 nechal inspirovat u předchozí hry, ale vzal si i kus od Dying Light série.

Zdroje: ign.com, youtube.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads