Search
Close this search box.
Pokémon Pikachu tetování

Tatér tetuje všechny Pokémony pro charitu

Jeden tatér si dal za úkol vytetovat všech 151 původních Pokémonů a výdělek daruje charitativní organizaci Blue Cross na ochranu zvířat.

William Langford ze Stowmarketu v anglickém Suffolku o svém charitativním počinu promluvil pro BBC. Umělec uvedl, že na nápad přišel poté, co se dozvěděl, že dlouholetý představitel Pokémonů, Ash Ketchum, opouští seriál. Langford uvedl, že se tetování věnuje již více než deset let a rozhodl se rok 2023 strávit tím, že udělá něco dobrého pro lidi a zvířata.

„I’m aware many animals got rehomed or given away during the lockdowns and it always happens around Christmas time too, so I chose to raise money for the Blue Cross“

„Jsem si vědom toho, že během (covidových) omezení se mnoho zvířat dostalo do nových domovů nebo bylo rozdáno, a vždycky se to děje také v období Vánoc, takže jsem se rozhodl vybrat peníze pro Modrý kříž,“ řekl Langford.

Langford doposud vytetoval osm z původních 151 pokémonů a dalších deset má ve svém studiu rezervovaných. Na Langfordově Instagramu si můžete prohlédnout některá z dokončených tetování, která zahrnují klasické Pokémony z Red, Blue a Yellow verzí. Langford zveřejnil fotografie dokončených tetování Pikachu, Snorlaxe, Mewa, Slowbra a Bulbasaura.

Langford doufá, že se mu prostřednictvím tohoto projektu podaří vybrat 4 000 liber (~ 106 000 CZK) pro Blue Cross.

Zdroj: ign.com, william_tattoos

Facebook
LinkedIn
X
Threads