Search
Close this search box.
Ubisoft E3 grafika

Ubisoft tvrdí, že mají co ukázat na E3

Sony, Xbox a Nintendo se možná E3 2023 nezúčastní. Ubisoft ale uvedl, že pokud se výstava uskuteční, budou na ní přítomní.

Na hovoru s investory společnosti Ubisoft odpověděl generální ředitel Yves Guillemot na dotaz investora, zda se společnost plánuje „letos akce osobně zúčastnit“ a ukázat své hry.

„If E3 happens, we will be there and we will have a lot of things to show“

„Pokud se E3 uskuteční, budeme tam a budeme mít hodně věcí co ukázat,“ řekl Guillemot.

IGN minulý měsíc informovalo, že velká trojka se na výstavní ploše Los Angeles Convention Center nepředstaví, čímž význam letošní E3 zůstal zpochybněn. Ubisoft sice své plány zatím oficiálně neoznámil, ale na základě Guillemotova vyjádření se zdá, že se společnost akce zůčastní.

Nad lineupem Ubisoftu visí v souvislosti s letošním ročníkem spousta otazníků. Společnost nedávno již pošesté odložila hru Skull & Bones a zrušila tři neoznámené tituly v souvislosti s „velkými problémy“. Stále také čekáme na další informace o hře Avatar: Frontiers of Pandora, která byla také už jednou odložena. Guillemot se na dnešním telefonátu snažil uklidnit obavy investorů ohledně line-upu Ubisoftu a řekl, že Ubisoft v příštím finančním roce „uvede na trh mnoho her“.

Ubisoft se na veletrhu E3 objevuje již dlouho. Na poslední prezentaci Ubisoftu v roce 2019 společnost představila hry Rainbow Six Quarantine (později přejmenováno na Rainbow Six Extraction) a Immortals: Fenyx Rising. Na digitální přehlídku E3 se společnost vrátila v roce 2021, kdy nám poprvé ukázala hru Avatar: Frontiers of Pandora.

E3 se vrací po čtyřech letech jako in-person akce od roku 2019. Jakou ale bude mít podobu zatím nevíme. Přehlídku pořádají tentokrát organizátoři PAX, newyorského Comic-Conu a Star Wars Celebration, a to znamená nový koncept této velkolepé show.

Zdroj: ign.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads