Search
Close this search box.
Starfield Cockpit Microsoft game

Microsoft slibuje tuny obsahu u Starfieldu

Společnost Microsoft oznámila, že následující Xbox Games Showcase začne 11. června v 19 hodin našeho času. Hned poté pak následuje očekávaný Starfield Direct, aneb „důkladný rozbor velmi očekávaného sci-fi RPG od Bethesda Game Studios.“

To, že livestream Xboxu a Starfield Direct jsou naplánovány na 11. června, jsme ale už věděli. Microsoft to uvedl už v březnu, když oznámil zatím stále platné datum vydání 6. září. Microsoft a Bethesda se již dříve rozhodly vyřadit Starfield z Developer Direct livestreamu s tím, že chtějí udělat samostatný pořad, „aby mu věnovaly patřičné množství času na důkladný rozbor.“ Až doposud jsme však nevěděli přesný čas.

Pro nedočkavé příznivce Starfieldu to bude pravděpodobně dost velká událost.

„The stream will invite you inside Bethesda Game Studios to learn much, much more about Starfield, with tons of new gameplay, developer interviews, and behind-the-scenes insider information.“

„Stream vás pozve do Bethesda Game Studios kde se dozvíte mnohem, mnohem více o Starfieldu, s tunami nových her, rozhovory s vývojáři a zasvěcenými informacemi ze zákulisí,“ uvedl Microsoft.

Stream lze sledovat na platformách YouTube, Twitch či Facebook.

Microsoft dnes také potvrdil, že 13. června proběhne další stream Xbox Games Showcase Extended, který rovněž začíná v 19 hodin. Letos se vracejí také akce FanFest, což je mix exkluzivních fyzických a virtuálních událostí. Bližší informace a to, jak se zaregistrovat lze nalézt jejich webu xbox.com.

Zdroj: pcgamer.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads