Search
Close this search box.
Still Wakes The Deep

Vyšel nový trailer Still Wakes The Deep

Včerejší prezentace partnera Xboxu nám ukázala dobře vypadající trailer Still Wakes The Deep. Tuto hru vytvořilo studio The Chinese Room, které taktéž pracovalo na hrách jako Amnesia: A Machine for Pigs, Dear Ester nebo Everybody’s Gone to the Rapture.

Tento nový hororový počin nás vtáhne do děje postavy, která se nachází na poničené a rozpadající se ropné plošině. A jak nám může být jasné, něco není v pořádku… Například z rozbouřeného moře, jenž nás obklopuje, můžeme vidět chapadla, která se netváří, jako z toho světa a jak se zdá, jsou namotána na konstrukci této stanice. Avšak to je jen zdánlivý zdroj potíží, které na nás číhají. Protože při pohybu na plošině můžeme slyšet vzdálené a poněkud znepokojivé výkřiky. Po několika záběrech z pohybu po plošině narazí naše postava na poklop, který otevře a následně šplhá dolů po žebříku. Naneštěstí pro nás v tu chvíli můžeme u víka vidět siluetu postavy, která tento poklop zavírá a my padáme napříč tmou.

Z traileru vyplívá, že studio The Chinese Room zde buduje značné napětí, což se jim dle mého povedlo. Hra má stanovené datum vydání na začátek roku 2024, přičemž bude k dostání na Xbox Series X/S.

Zdroj: Xbox

Facebook
LinkedIn
X
Threads