Search
Close this search box.

Bylo potvrzeno, že hry Spider-Man 2 a Wolverine se odehrávají ve stejném vesmíru

Sice je to dva roky, od oznámení Insomniac Marvel’s Wolverine, ale přesto tu panovala velká otázka od hráčů, jestli jsou Spider-Man 2 i Logan ve stejném universu. Odpověď na tuto otázku nám zodpověděl kreativní ředitel Spider-Mana 2.

Bryan Intihar v rozhovoru pro Kinda Funny Games prozradil, že všichni tři hrdinové jsou ve stejné realitě.

They are 1048. I think I got that right, but yeah.

Jsou v 1048. Myslím, že jsem to pochopil správně, ale ano.

Pro ty, co Marvel čirou náhodou neznají, tak si zakládají s pohráváním multivesmíru a ty se jeden od druhého liší.

Zároveň Inithar v rozhovoru uvedl, že padlo rozhodnutí vnoření Wolverinových Easte Eggů, aby se tým zaměřil primárně na Spider-mana.

I’m just trying to learn how to make Spider-Man or try to get Spider-Man off the ground. While there’s another Marvel thing I’m trying to get.“ Intihar said. „I think for us it’s a ‚let just let’s let that team cook, you know, let them cook.‘ and let them make the game they want to make.

Jen se snažím naučit, jak vytvořit Spider-Mana, nebo se pokusit Spider-Mana rozjet. Zatímco je tu další věc od Marvelu, kterou se snažím získat.“ uvedl Intihar. „Myslím, že pro nás je to takové ‚,nechme ten tým prostě vařit, víte, nechme ho vařit.‘ A nechme ho udělat hru, kterou chce udělat.

Což je v souladu s tím, co již vysvětlil v minulosti v rozhovoru pro IGN, ve kterém vysvětlil, že studio chce:

sure that they have a clear runway to make the best Wolverine possible, and it’s going to be awesome. So I’m really excited about it. But we wouldn’t be like Marvel fans if we didn’t talk about things.

jistotu, že mají jasnou dráhu k tomu, aby vytvořili co nejlepšího Wolverina, který bude úžasný. Takže jsem z toho opravdu nadšený. Ale nebyli bychom jako fanoušci Marvelu, kdybychom o věcech nemluvili.

Zdroj: gamespot.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads