Search
Close this search box.

Leichter Kpz. 70 (K) jde na supertest!

Dnešní novinkou na supertestu je prémiový německý lehký tank VIII. úrovně Leichter Kpz. 70 (K). Tento drobek je vybaven hydropneumatickým odpružením, díky kterému je schopen dosáhnout vynikajícího sklopení děla a to až -17 stupňů, což je výrazné zlepšení oproti standardním -10 stupňům. Podobnou mechaniku můžeme najít například na tanku Kunze Panzer.

Díky svému nízkému profilu je ideální pro pasivní průzkum a ve správných rukou se stane téměř neviditelným. Dohled tanku je omezen na 380 metrů, takže přidáním binokulárního dalekohledu nebo optiky lze jeho výkon výrazně zvýšit. Pokud vás omrzí sezení v křoví, můžete se spolehnou na dobrou akceleraci a maximální rychlost 60 km/h, díky které Leichter Kpz. 70 (K) dokáže rychle měnit pozice.

Tento tank je vybaven cyklickým 90mm dělem. To je schopné způsobit 240 HP poškození při průměrné penetraci 190mm (APCR) a na prémiové munici (HEAT) solidních 260mm. Má ale také vysoce průbojné HE granáty, které mohou prorazit až 105 mm pancíře. Navíc Leichter Kpz. 70 (K) má rychlý dvousekundový čas zaměřování, což tomuto zvědovi poskytuje dostatečnou hbitost k rychlému zamíření, střelbě a úniku zpětné palby.

Facebook
LinkedIn
X
Threads