Search
Close this search box.

Fallout 4 dostane nový update!

Již tenhle měsíc, konkrétně 25. dubna, se můžeme těšit na „new-gen“ update. Dle Bethesdy bude Fallout 4 update pro počítače, PlayStation 5 a Xbox série X a S.

V updatu můžeme očekávat vylepšení grafiky, a to přímo mód pro kvalitu a optimalizaci, co značí více FPS, bohužel, ale stále bude maximum 60 FPS i když tahle optimalizace je spíše pro konzolové hráče. Taky tady budou různé opravy chyb, jako například opravy úkolů a vylepšení stability, takže nový i starý hráči by měli mít míň pádů hry. Fallout 4 taky přinese podporu ultraširokoúhlých monitorů pro počítače.

Fallout 4 se přidá do Epic Game Store a na Steam Decku dostane oficiálně ověření, což znamená, že bude plně hratelný na této malé konzoli.

Enclave a Halloween

Přibudou nové úkoly, jako nová příběhová linka o Enclave, kde se budete snažit omezit šíření téhle ideologie. Tohle samozřejmě znamená, že dostaneme ikonické věci a skiny od Enclavy. V updatu uvidíme:

  • Enclave skiny zbraní
  • Enclave skiny zbroje
  • Tesla kanón
  • Hellfire Power Armor
  • X-02 Power Armor
  • Těžký spalovač

Dále se můžeme těšit na balíček provizorních zbraní, jako je baseballový odpalovač, nastřelovací pistole nebo… prasátko na spoření?

A v poslední řadě Fallout přinese 38 nových halloweenských dekorací jako čarodějnice, kotly atp.

Fallout vstal z mrtvých!

Není se vlastně ani čemu divit. Nedávno Amazon vydal seriál Fallout, a i když většinou adaptace na hry nedopadnou dobře, tak tenhle seriál, společně s The Last of Us, na IMDB sdílejí hodnocení 8.7 z 10.

Jako fanoušek série jsem rádm že se Bethesde daří, hlavně když si zavzpomínáme na strašný start Fallout 76. Nicméně třeba ocenit, že Bethesda se na hru nevykašlala a nezametla ji pod koberec, ale přidala hodně updatů, které udělaly hru poměrně oblíbenou. Teď má Fallout celkové pozitivní hodnocení na Steamu 75%! Jsem si jist, že když se nic nepokazí, tak se dočkáme pokračování.

Zdroj: bethesda.net

Facebook
LinkedIn
X
Threads