Search
Close this search box.
Fallout London

Nemůžeš se dočkat nového Falloutu? Už nemusíš!

Slyšeli jste správně. Ve které části Spojených států bude nový Fallout? No… v Londýně. Ne, tohle není žert, ale taky to není nová hra od Bethesdy. Tak o co se tedy jedná? Jako vždy, nejkvalitnější hry jsou od hráčů pro hráče. Nebo v tomhle případě od modderů.

Kdo je Team Folon?

Jedná se o skupinu fandů, profesionálů v jejich oboru, modderů a herních nadšenců, kteří se sešli ze všech koutů světa, aby vdechli život postapokalyptickým ulicím Londýna. Tým zahrnuje talentované moddery, scénáristy, 3D umělce, hlasové herce a mnoho dalších kreativních jedinců. Sdílejí společnou lásku k téhle sérii a chtějí poskytnout nezapomenutelný herní zážitek.

Fallout: London

Jedná se o enormní mód do Fallout 4, který je ve vývoji od roku 2019. Hra slibuje úplně nový zážitek, a to tím, že je mimo Spojené Státy. Díky tomu si budete moci poprvé vychutnat atmosféru Londýna. Originální mapa hry vám umožní prozkoumat patnáct londýnských čtvrtí a zažít zcela originální příběh. Mapa by měla být rozměrem podobná té původní, kterou známe z Fallout 4, a k tomu ještě pět menších oblastí, jako ve Fallout 4: Far Harbor. Mód přináší i nového zbraně, brnění, nepřátele, budovy, vedlejší úkoly, postavy a tajemství.

From stuffy parliamentary aristocrats to a resurrection of the Knights of the Round Table to an uncompromising cult of revolutionaries (and more!), Fallout: London embodies the history and aesthetics of London and puts an unmistakably nuclear spin on the beloved city.

Od zatuchlých parlamentních aristokratů, přes vzkříšení rytířů kulatého stolu, až po nekompromisní kult revolucionářů (a víc!), Fallout: London ztělesňuje historii a estetiku Londýna a vnáší do milovaného města nezaměnitelný nukleární nádech.

Vývoj Falloutu je velice náročný a vyžaduje hodně disciplíny od jeho autorů. Jedná se jak o začátečníky, tak i o zkušené profesionály.

The team maintains a strong sense of professionalism and devotion to the craft.

Tým si zachovává silný smysl pro profesionalitu a oddanost řemeslu.

Všichni v Team Folon milují videohry, a asi nebude překvapením, že jejich oblíbencem je série Fallout. Krom toho, každý člen týmu byl pečlivě vybrán pro tento projekt.

Zdroj: fallout4london.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads