Search
Close this search box.
The Wolf Among Us 2

The Wolf Among Us 2 je stále ve vývoji

The Wolf Among Us je jedna z nejpopulárnějších Telltale her. Jedná se o je epizodickou, mysteriózní adventuru založenou na sérii komiksů od Billa Willinghama, Fables. Originální hra vyšla v roce 2013 a už od tehdy lidi chtějí pokračování. Mysleli jsme si, že už se žádného nedočkáme, když studio v roce 2018 zavřelo své dveře, naštěstí od roku 2019 je studio pod novým vedením od LCG Entertainment.

Už je to víc jak tři roky od ohlášení The Wolf Among Us 2, ale komunikace ohledem hry nebyla zrovna nejčastější. Konkrétně jsme o hře moc neslyšeli od března 2023, kdy se datum vydáni posunul na rok 2024, protože přecházeli z Unreal Enginu 4 na Unreal Engine 5. Studio nám nedávno potvrdilo, že hra je skutečně ve vývoji a Geoff Keighlety sdílel čtyři nové obrázky ze hry.

Výše uvedený tweet předchází komunikace na Telltale fóru.

We’ve been quiet because we’ve been heads down, focusing on the promise of #TWAU2.
While we can’t give a big update yet, here’s a little something for you: In-progress shots from the current build.The work continues.

Byli jsme celkem zticha, protože jsme měli hlavy dolů a soustředili se na přislíbený #TWAU2. I když zatím nemůžeme poskytnout velkou aktualizaci, máme pro vás něco málo: Rozpracované záběry z aktuálního světa. Práce pokračuje.

Zdroj: comunity.telltale.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads