Search
Close this search box.

The Sims 4 opraví bug bořící vztahy

Developeři hry The Sims 4 dali hráčům vědět, že opraví bug, který nutil Simíky být nesmyslně zlí. Problém se ukázal začátkem října. Simíci začali být bezdůvodně zlí na ostatní, což mělo dopad na jejich vztahy.

Pravidelné aktualizace s novým herním obsahem jsou funkční již od roku 2014. Po opravě z 11. října se Simíci, dokonce i ti přátelští a mírumilovní, začali chovat krutě, hádali se a často následovaly i rvačky. Podle hráčů krutost přetrvávala u Simíků ve všech životních stádií. Ani NPC se tomu nevyhnuli.

Aktualizaci měla společnost EA spustit už 18. listopadu, na Twitteru přes účet The Sims Direct Communications však bylo oznámeno, že jí odkládají na začátek prosince. Bližší informace poskytnuty nebyly, nadcházející svátek Díkuvzdání v USA s tím ale může mít něco společného. EA navíc uvedla, že galerii The Sims 4 průběžně kontroluje, aby odstranila označený obsah.

Smíšené pocity hráčů z nadcházející aktualizace přibývaly. Některým odklad nevadil, ale mnozí pociťovali frustraci. Od objevení chyby ničící vztahy Simíků odmítali ve hře pokračovat. Společnosti nejprve trvalo chybu vůbec uznat, a nyní bude trvat dalších několik týdnů, než se hráči dočkají konce prokletí svých milovaných postaviček.

Přeživší hráči si ovšem našli způsob, jak krutost aspoň zmírnit, některým se to dokonce podařilo obejít. Jeden YouTuber sestavil řešení, jako například dát postavičkám vlastnost Loajalita, která počet hádek sníží. Pomocí modů pak lze tuto samochodnou zlost zakázat. Hráči si ale stejně raději počkají na aktualizaci.

Není to však jediná chyba, která se v The Sims 4 kdy objevila. Můžeme si vzpomenout na přeměnu hlavy batolete v poštovní schránku či otěhotnění muže. Hra je zdarma a může si ji tak užít více lidí. Pro společnost EA je tak lepší, že má zpětnou vazbu, díky čemuž je najít chyby jednodušší. V průběhu čekání na opravu doporučujeme hráčům vytvořit záložní uložení.

Zdroj: gamerant.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads