Search
Close this search box.
Zbraň na pozadí s otazníkem

Fanoušek Cyberpunku 2077 objevil skrytou legendární zbraň

Jeden z fanoušků hry Cyberpunk 2077 zjistil, že se ve hře nachází skrytá legendární zbraň. Krátce popsal, jak se mu ji podařilo najít. Není neobvyklé, že se ve videohrách vyskytují skryté zbraně a předměty, jako například pěnová ruka z Dead Space 2 nebo zlatá pistole z GoldenEye 007. Někdy tyto zbraně hráčům uniknou, jsou někde schované, ale přesto je lze obecně získat. V tomto případě to vypadá, že hráč skutečně našel něco, k čemu se nelze dostat bez využití exploitů.

Každý, kdo hru hrál, dobře ví, že Cyberpunk 2077 obsahuje spoustu zbraní, z nichž některé jsou zcela unikátní. I při stealth hraní je obtížné projít celý příběh a vedlejší úkoly, aniž byste se uchýlili k přestřelce. Naštěstí je zde pro to na výběr solidní arzenál. Zdá se ale, že vývojáři buď zapomněli jednu ze zbraní vyjmout, nebo se rozhodli nepřidat její způsob získání.

Uživatel Redditu OSHIN, nahrál snímek ze svého hraní Cyberpunku 2077, který poukazuje na legendární pistoli s názvem Johnny’s Revolver. Při pohrávání si s modem „FreeFly (Noclip)“ se hráči podařilo zamotat se do jedné z cutscén Johnnyho Silverhanda, což mu umožnilo vrátit se do Nočního města mezi 1. a 2. aktem, kdy by to normálně nešlo. Poté se přiblížili k prodavači se zbraněmi a objevil výše zmíněnou legendární zbraň. OSHIN se domnívá, že je to možná poprvé, kdy se podařilo skrytý revolver najít a získat bez použití konzolových příkazů.

Modování je ve hře Cyberpunk 2077 velmi časté. Spousta oddaných lidí z komunity si pohrává s kódem CDPR, aby si vylepšili zážitek. Existuje mnoho způsobů, jak si pohrát se samotnou hrou, přidat do ní nový obsah či upravit vizuální stránku. Nebo jako v tomto případě zajistit, aby hráči mohli prolétávat mapou a hledat skryté předměty.

Pomalu ale jistě

Díky pravidelným aktualizacím se sci-fi RPG Cyberpunk 2077 pomalu zbavuje chyb, které měl při launchi před téměř dvěma lety. To, co přišlo jako propadák a Sony jej tehdy odstranilo z nabídky obchodu PlayStation, se nyní dočkává velké péče a pozornosti ze strany CD Project Red. Je v mnohem lepším stavu, než byl na konci roku 2020, a díky exploitům, jaké předvedl například OSHlN, bude zajímavé sledovat, zda někdo další dokáže najít nějaká skrytá místa.

Zdroj: gamerant.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads