Search
Close this search box.

Gran Turismo 7 umožní prodávat auta

Po téměř devíti měsících od vydání hry Gran Turismo 7 se představuje jedna z nejžádanějších funkcí. Aktualizace 1.26 konečně umožňuje hráčům prodávat auta v garáži.

Nemožnost prodávat vozidla byla jednou z hlavních kritik, které exkluzivní hra pro PlayStation obdržela hned při jejím uvedení na trh. Pro mnohé byla hra také nevýhodná z hlediska ekonomiky a drahých mikrotransakcí. Je trochu překvapivé, že to trvalo tak dlouho. A stále panuje malá nejistota, jak přesně to bude fungovat a jak dobré budou odkupy. Každopádně to alespoň přichází jako součást velkorysé aktualizace.

Velkým přírůstkem, který aktualizace 1.26 přináší, je trať, která je v Gran Turismu zcela nová a je tak trochu výjimečná. Road Atlanta je okruh o délce 2,5 míle, který se nachází na severu Georgie a je jednou z nejlepších tratí v USA. Každoročně se na něm koná Petit Le Mans. Náročný závod, který maximálně využívá zvlněné tratě a rychlých esíček pro jeden z nejnáročnějších vytrvalostních závodů.

V aktualizaci 1.26 najdeme také tři nová auta. K BMW M2 Competition z roku 2018 – možná poslední opravdu dobře vypadající vůz řady M předtím, než značka dostala zvláštní přední masku. Přidává se k němu i královský model cestovního vozu v podobě Fordu Sierra RS 500 Cosworth z roku 1987 a skupinu doplňuje Nissan Silvia K’s Aero z roku 1996.

Aktualizace 1.26 bude uvedena na trh ve Velké Británii již v ranních hodinách 24. listopadu.

Zdroj: eurogamer.net

Facebook
LinkedIn
X
Threads