Search
Close this search box.

Remake Metal Gear Solid vyjde exklusivně pro PS5

Šuškání a dohady o remaku hry z roku 1998 se šíří internetem, už nějaký ten pátek. Nově oznámené novinky však přišli s potěšujícími zprávami. Nejen, že se dočkáme staré dobré klasiky v novém kabátku, ale taky víme, že vyjde exklusivně pro novou generaci konzolí od Sony.

Není to poprvé co se k nám dostala zpráva, že remake Metal Gear Solid vyjde exklusivně pro PlayStation. Vzhledem k historii hry to dává smysl, že se vývojáři rozhodli hru vydat pro konzoli na, které se hra proslavila.

Oficiální vydání a zajímavé teorie fanoušků

AreaJugones se podělil s fanoušky o to, že k oficiálnímu oznámení remaku dojde v dohledné době. Proto se rozhodl, prozradit základní informace. Pokud čekáte podrobné informace tak vás zklameme. Zatím se k nám dostali pouze informace o tom, na jakou konzoli bude hra vycházet. Není jisté, kdo na hře pracuje a ani jak by mohl remake vypadat.

Skupina fanoušků má teorii, pokud máme věřit tomu, že se skutečně dočkáme remaku, tak pak k jeho oznámení dojde do pár týdnů. A to na akci The Game Awards. Nicméně sám host a organizátor Geoff Keighley řekl, že nemáme mít velká očekávaní.

Sami víme, pokolikáté už to je, co slyšíme o tom, jak se můžeme těšit na remake Metal Gear Solid. Nemusíme chodit ani tak daleko. Stačí nám minulý rok, kdy irský zpěvák a skladatel přišel s tím, že údajně pracuje na hudbě, právě ke zmiňovanému remaku.

To v kombinaci se skutečností, příchodu Silent Hill ve velkém stylu očekávaného remaku, což nám dává naději, že si možná Konami skutečně vzpomnělo, na svůj katalog absolutních hitů, které si zaslouží nový kabát, abychom si je opět mohli užít.

Zdroje: gamingbible.co.uk

Facebook
LinkedIn
X
Threads