Search
Close this search box.

The Witcher 3 se dočká updatu pro nové generace konzolí

S novým updatem se dočkáme předělání grafiky legendární hry, která si před 7 lety zaslouženě získala srdce všech hráčů. Nová grafika není vše na co se můžeme těšit. Velkým překvapením je implementace obsahu z úspěšného seriálu na Netflixu. Takže se krom grafiky dočkáme přidání nových herních modifikací.

The Witcher 3: Wild Hunt Next-Gen již má oficiální datum vydání. Stačí nám vydržet do 14. prosince. I když hlavním zaměřením nového DLC je vylepšení grafické stránky hry tak se dočkáme dalších zajímavých novinek, které si hráči budou moci užít. Pro ty, kteří za těch sedm let zapomněli. Dovolte mi vám připomenout, jak tato hra získala mnohá ocenění za nejlépe vizuálně vypadající hru své doby.

I když jsou grafická vylepšení rozsáhlá a dodatky z Netflix série jsou více než vítané, skutečné skvosty nové generace The Witcher 3 spočívají v detailech. Jako příklad si vezmeme Geraltova věrného společníka. Samozřejmě mám na mysli Roach, která Geralta všude doprovází. Ukázky nám předvedly, jak je Roach více reaktivní, ať už jde o cestovaní po mapě nebo o souboj. Při brodění se hlubokým potokem Roach zvedne hlavu, v souboji vykopává a odráží poblíž nacházející se nepřátele útočící na Geralta a mnohá dalších překvapení říká Philip Weber.

Geralt napřahující se mečem.

Inspirace od Netflixu

Kromě toho aktualizace také zavádí několik prvků ze Zaklínače na Netflixu, včetně nechvalně známého nilfgaardského brnění z 1. sezóny, které si můžete vyměnit místo svého základního. Hráči si v nové aktualizaci budou moci obléct také Geraltovo ikonické oblečení z 1. a 2. řady. Fanoušci Jaskiera také najdou alternativní vzhled svého oblíbeného barda z Northern Kingdoms. I když některým z nás bude chybět jeho ikonické roští na tváři.

Určitě přijde i mnoho dalších detailů inspirovaných seriálem, ale na jejich odhalení si musíme ještě chvíli počkat. Avšak věřím, příjemnému překvapení od CD Project Red.

Technické doplňky a úpravy

Nové DLC také představuje sbírku komunitních modů jako je například oprava světové mapy, HDMR, drobné úpravy gameplaye a další. CD Project pak přidává možnost pořídit si selfie v novém Photo Modu a taktéž přepínání mezi různými úhly kamery. Díky okamžitému sbírání, už nebudeme muset sledovat animaci u sbírání každé byliny. Kromě toho také přijde nové brnění inspirované čínskou tématikou a dva meče inspirované Koreji. Cesta, jak tyto doplňky získat zatím zůstává záhadou.

Samotný Weber měl za to, že  Blood and Wine bude posledním rozšířením pro hru, ale viděl, jak je tým nadšený a motivovaný pracovat na projektu Polaris, což je nové jméno Witcher ságy. Pro fanoušky jsou to skvělé zprávy a všichni se těšíme, jak bude DLC vypadat. Snad to, co nám tvrdí dodrží, aby se neopakovalo zklamaní z roku 2020.

Zdroje: gamerant.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads