Search
Close this search box.

Vývojáři The Witcher 3 pracují na předělání nahoty

Poslední týden byl pro CD Projekt Red, jednoduše řečeno, velmi divoký. Doposud fanoušci skákali radostí z new-gen updatu pro hru The Witcher 3: Wild Hunt. To se však změnilo s objevením mírně znepokojivé novinky, se kterou update přišel.

Jeden z hráčů během průzkumu světa objevil něco, co dost možná ani nechtěl. Ukázalo se, že vývojáři implementovali do hry realistickou nahotu, konkrétně se jedná o ženské pohlavní orgány. Původně ženské charaktery měly „tam dole“ jen kůži, tak jak jsme na to zvyklí třeba u barbie panenek. Studio to ovšem hned zaregistrovalo a slíbilo napravení této kosmetické chyby.

Po odhalení přítomnosti reálného vzhledu ženského rozkroku CD Projekt Red oznámil, že detailní vyobrazení bylo do hry přidáno omylem, nikoliv úmyslně. V původní verzi hry se tato modifikace vyskytovala pouze jako mód vytvořený fanoušky. Nevím koho napadlo hru „obohatit“ právě takovýmto módem, ale každý si hru vychutnáváme jiným způsobem.

Po důkladnějším prozkoumání hry přišli vývojáři na to, jak se toto do hry dostalo. Již od začátku víme, že studio použilo při vývoji hry uživatelské módy z původní verze. Přesně to vedlo k nastávajícímu problému. Jeden z módů, který studio omylem použilo, upravoval vzhled ženského těla. CD Projekt Red dále uvádí, že spojení módů vytvořených fanoušky série a jejich vlastních byl velmi náročný proces. Vývojáři již pracují na opravě, které pravděpodobně přijde s novým updatem hry.

Zdroj: gamingbible.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads