Search
Close this search box.

Playstation Plus pro březen 2023: Krycí jméno Battlefield 2042 

Bylo potvrzeno, že pro březen tohoto roku se odběratelé PlayStation Plus mohou těšit na Minecraft Dungeons, Code Vein ale hlavně na Battlefield 2042. 

PlayStation odhalil ve svém tweetu, že do svého katalogu přidává Battlefield 2042, Minecraft Dungeons, Code Vein, Ghostwire: Tokyo, Uncharted: Legacy of Thieves, Tchia a Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction 

Určitě jste slyšeli o nevydařeném vstupu nejnovějšího titulu z řady Battlefield. Hra byla osekaná, spousta ji chybělo a něco naopak zbytečně přebývalo. Dnes tomu je však jinak. Hra si sice svou reputaci nespravila na tolik, aby to byla hrou roku, avšak mnohé se od vydání změnilo. Spousta updatů dokázalo hru postavit zpět na nohy. Sice to není nejlepší díl ze série Battlefield, ale rozhodně stojí za to, si ho zahrát. Obzvláště když je příležitost.

Diablo v universu Minecraftu? Proč ne. Určitě jste hráli nebo minimálně slyšeli o legendární herní sérii Diablo. Průzkumy podzemních šachet, průrev, jeskyní a jiných slizkých míst ve kterých na vás čeká nespočet nepřátel. Právě toto naleznete v této hře, jen v kostičkách, jak už to je u minecraftu zvykem. Sice to není nic revolučního, ale přijdou si na své jak hráči Diabla, tak i Minecraftu zároveň. Minecraft Dungeons je tu s námi již od roku 2020 a nově je součástí PS+.

Dostupné pro odběratele od 7. března do 3. dubna tohoto roku.

Zdroj: ign.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads