Search
Close this search box.
Tarkov ve VR?

Escape from Tarkov ve VR?

Na světlo světa se dostal předběžný přístup do Alpha verze VR střílečky na téma Escape from Tarkov.

Poté, co Sony v posledních týdnech vydalo PS VR2, si uživatelé virtuální reality na PC připadali lehce pozapomenuti. Ale naštěstí přišly dobré zprávy poté, co vývojář Combat Waffle Studios oznámil, že jejich střílečka na bázi „extrakce“ Ghosts of Tabor se dostala do otevřeného alpha testování. Těžce inspirovaná Českou hrou DayZ a také Escape from Tarkov. Tato VR exkluzivka obsahuje dva herní módy. Prvním je hráč proti umělé inteligenci (PvE) a v druhém hráč proti hráči (PvP). Tyto konflikty jsou rozpoložené napříč různými scénáři.

Snímek obrazovky z Ghosts of Tabor

Popularizováno hrami jako Escape from Tarkov z roku 2017, „extrakční“ střílečky kombinují pomalý, ale jistý postup bojištěm. Od krytí každého rohu místnosti, až po strategický postup budovami, lesem ale i planinou. Poukazují také na realističnost tím, jak se chovají zbraně. Různé ráže, různá průbojnost a poškození. Ale také okolí. Vaše prezence vyvolává rozruch mezi ambientními zvuky, jakožto chození, přebíjení a používání různých předmětů. Každé přehlednutí jakéhokoliv malého elementu může být pro vás, jako hráče, kritické. Nebo naopak Vám to může takzvaně „hrát do karet“.

Snímek obrazovky z gameplaye Espace from Tarkov

V krátkém videu, které bylo publikované vývojářem Combat Waffle Studios na Twitteru, bylo oznámeno, že Ghosts of Tabor oficiálně vstoupilo do otevřeného Alpha testování na PC. Dostupné pro Steam uživatele, kteří si zažádají o předběžný přístup na stránce hry.

Zdroj: gamerant.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads