Search
Close this search box.
Far Cry 5 páté výročí - Ubisoft aktualizace

Far Cry 5 dostává aktualizaci k výročí

Věřte nebo ne, ale Far Cry 5 je téměř pět let stará hra. Doteď je to ale jedna z mých nejoblíbenějších her od Ubisoftu co jsem kdy hrál. A zahraju si ji kdykoliv znovu a rád. Teď je ale na obzoru několik velmi zajímavých novinek. Na oslavu výročí hry Ubisoft poodhaluje spoustu zajímavých věcí, které se chystají, a to zřejmě včetně aktualizace hry pro new-gen.

„Oslavme páté výročí hry Far Cry 5!“ napsal oficiální účet hry Far Cry na Twitteru. „Během následujících tří týdnů s námi oslavte páté výročí. Sledujte, co nás čeká, včetně velmi žádané funkce pro konzole nové generace.“

Ona „velmi žádaná funkce“ může znamenat pouze jediné. Aktualizaci pro PS5 a Xbox řady X/S. Ačkoli to není zatím zcela potvrzeno, zdá se velmi jisté, že se majitelé konzolí nové generace mohou těšit na patch s 60 fps a snad i na nějaké to vizuální vylepšení hry.

Far Cry 5 je aktuálně součástí nabídky her Extra-tier v rámci služby PlayStation Plus, což znamená, že předplatitelé této úrovně si ji mohou zahrát zdarma. Doufejme, že tam zůstane do doby, než přijde onen zmiňovaný update a hráči si ji budou moct vyzkoušet i s případně vylepšenou grafiku.

Na oficiální oznámení od Ubisoftu ohledně obsahu výroční aktualizace Far Cry 5 si ale musíme ještě počkat. Většina hráčů ale určitě ocení minimálně podporu pro 60 fps. Možná, nebo lépe řečeno snad, toho dostaneme víc.

Zdroj: gamingbible.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads