Search
Close this search box.
Resident Evil 4 Deluxe Edice, Capcom

Capcom odhalil skiny v Resident Evil 4 Deluxe Edici

Capcom konečně odhalil skiny, které budou dostupné všem, kteří si zakoupí sběratelskou nebo Deluxe edici očekávaného remaku Resident Evil 4. Tato zpráva přišla krátce poté, co Capcom vydal krátké, působivé demo RE4, které je nyní k dispozici ke stažení.

Neformální a Romantické oblečky budou dostupné těm, kteří zaplatí alespoň 1 600 CZK. Tyto skiny byly odhaleny společně s variantami pro Leona na oficiálních stránkách Resident Evilu. Zatímco je “romantický” oblek pro Ashley téměř identický k leonovskému ekvivalentu, její “neformální” vzhled je mnohem divočejší. Zřejmě inspirovaný jakousi emo punkovou módou. 

Deluxe Edice Resident Evil 4 také obsahuje pár speciálních herních přívěsků, limitované kufříky, dvě prémiové zbraně v podobě Sentinel Nine a brokovnice Skull Shaker. Kromě toho také obsahuje skin hrdiny a padoucha pro Leona, který nemá ženský ekvivalent. Součástí edice je také pár sportovních slunečních brýlí, které má Leon k dispozici. Taktéž obsahuje mapu k pokladu a soundtrack ke hře.

Sběratelská Edice obsahuje všechny tyto bonusy spolu s artbookem, steelbookovým obalem, krabicí S.T:A.R.S. a velkou figurkou Leona. Tyto sběratelské předměty můžete zakoupit za poměrně vysokou cenu 6 700 CZK. Někteří nejzarytější fanoušci, kteří byli tuto částku ochotní zaplatit, byli nakonec zklamaní, protože jejich předobjednávky této sběratelské edice Resident Evilu 4 byly záhadně zrušeny.

Capcom odhalil sběratelskou a Deluxe edici tohoto připravovaného survival horroru už v říjnu, zhruba čtyři měsíce po oznámení samotné hry. Hra má dorazit již 24. března na PC, PS4, PS5 a Xbox Series X/S.

Zdroje: ign.com, residentevil.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads