Search
Close this search box.
The Witcher 3

Hráč Zaklínače omylem splnil trofej unikátním způsobem

Trofej The Arrow Deflect (= Odražený šíp) se může zdát jako velmi náročný úkol. Ale jedomu hráči Zaklínače 3 se to povedlo způsobem, který nikdo nepředpokládal. Zaklínač 3: Divoký hon je známý svými náročnými bojovými mechanikami a poutavým příběhem. A stejně jako v mnoha jiných hrách, i zde mohou hráči plnit různé achievementy a trofeje. The Arrow Deflect je jedním z těch nejobtížnějších trofejí.

Plnění nejtěžších trofejí v Zaklínačovi 3 je pro mnohé hráče skvělý způsob, jak se pochlubit svými dovednostmi ve hře. Tyto trofeje a ocenění hráče naplňují a dávají jim pocit uspokojení, pokaždé když vyskočí ikonka splněné výzvy. Některým hráčům to však nestačí a ty nejnáročnější výzvy plní ještě náročnějším způsobem. Trofej The Arrow Deflect získáte pomocí mechaniky odražení šípu pomocí Geraltova meče. Jedná se o náročný úkol, který vyžaduje velkou zručnost a dobré načasování. Hráč musí předvídat přicházející útok a úspěšně ho ve správný okamžik zablokovat.

Toto je jeden ze způsobů, jak získat trofej

Uživatel Redditu Tanomil zveřejnil video z napínavého souboje s protivníkem, ve kterém se hráč snažil vyhýbat jeho střelám. V jednom okamžiku, kdy uživatel paríruje mečem, následně s ním švihne a šíp se v tu chvíli odrazí. Po odražení však šíp omylem zasáhne NPC a zároveň odemkne trofej. Uživatel měl očividně velké štěstí, protože se NPC před Geraltovým protivníkem objevilo s perfektním načasováním. To hráči nakonec umožnilo tento obtížný úkol splnit.

Uživatel tento nešikovný úspěch oslavil tím, že do popisku napsal: “Toto je jeden ze způsobů, jak získat trofej.” Ostatní hráči byli pobaveni i ohromeni jeho způsobem získání trofeje. Mnoho uživatelů příspěvek okomentovalo, gratulovalo hráči za jeho jedinečný způsob získání a sdílelo své vlastní zkušenosti s odemykáním trofejí nečekanými způsoby. Někteří uživatelé poznamenali, že se o získání této trofeje několikrát neúspěšně pokoušeli, zatímco jiní uživatele tvrdili, kolik úsilí by stálo tuto trofej získat.

Kromě trofejí se hráči také pokoušejí zabíjet bossy neobvyklými způsoby. Jeden z hráčů dokázal porazit bosse Filiberta Fourfingera tak, že ho shodil z věže. Tyto herní momenty dokazují, proč se Zaklínač 3: Divoký hon stal hrou roku 2015 a hraje se dodnes.

Zdroje: gamerant.com, reddit.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads