Search
Close this search box.

Oznámena nová platforma PC 2

Pokud jste fanouškem her na PC, máme pro vás dobrou zprávu. V tomto roce vychází nový herní počítač a platforma s názvem PC 2, která slibuje revoluční zážitek z hraní. PC 2 je výsledkem spolupráce mezi několika předními výrobci hardwaru a softwaru, kteří se rozhodli spojit své síly a vytvořit ultimátní herní stroj.

PC 2 je nejen počítač, ale také platforma, která umožňuje hrát hry z různých zdrojů a zařízení. PC 2 podporuje hry pro Windows, Linux, Steam, Epic Games Store, GOG, Origin, Uplay a další. PC 2 také umožňuje streamovat hry z cloudových služeb jako Google Stadia, Amazon Luna nebo Microsoft xCloud. A to není vše. PC 2 také podporuje hry pro konzole jako PlayStation 5, Xbox Series X/S nebo Nintendo Switch. Stačí připojit kompatibilní ovladač a užít si hraní na velké obrazovce.

PC 2 je navržen tak, aby nabízel maximální výkon a kvalitu pro každou hru. PC 2 je vybaven nejnovějším procesorem Intel Core i9-13900K, operační pamětí DDR5 64GB 6400MHz, dvěma SSD disky s kapacitou 2TB každý a grafickou kartou Nvidia GeForce RTX 4090 s 24GB paměti. PC 2 také disponuje vodním chlazením, RGB podsvícením a špičkovým zvukovým systémem. PC 2 je schopen spustit jakoukoli hru v rozlišení 4K nebo vyšším s vysokou úrovní detailů a plynulostí.

PC 2 je také připraven na budoucnost her. PC 2 podporuje technologie jako ray tracing, DLSS, FSR, HDR nebo VR. PC 2 je kompatibilní s nejlepšími VR headsety jako Oculus Rift, HTC Vive nebo Valve Index. PC 2 také nabízí exkluzivní funkce jako PC 2 Connect, která umožňuje propojit PC 2 s mobilním telefonem nebo tabletem a ovládat hry gesty nebo hlasem. PC 2 také nabízí PC 2 Share, která umožňuje sdílet hry s přáteli online nebo lokálně.

PC 2 je nový herní počítač a platforma, která změní hraní na PC. PC 2 je určen pro všechny hráče, kteří chtějí mít přístup k nejlepším hrám z různých zdrojů a zařízení a užít si je v nejvyšší kvalitě a výkonu. PC 2 je otevřená platforma, která respektuje svobodu a volbu hráčů. PC 2 je revoluční platforma, která posouvá hranice možností her na PC.

PC 2 má být uveden na trh v druhé polovině roku 2023. Cena a dostupnost budou teprve oznámeny.

Zdroj: ping.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads