Search
Close this search box.
Lilith & Co's Gourmet

Čokoláda a lebky na oslavu uvedení Diabla 4

Ano, čtete správně. Ačkoliv se to zdá jako velice nepravděpodobné, tak na oslavu blížícího se uvedení Diabla 4 započne opravdu zajímavá marketingová akce.

Lilith & Co’s Gourmet, jenž je pojmenovaná po ikonické matce hry, si otevírá v Londýně čokoládový obchod s poněkud netradičním vzhledem. K dostání jsou zde lidské lebky, jež jsou v životní velikosti. Krom lebek zde nebudou chybět ani stehenní kosti nebo například démonická srdce.

Díky této nevšednosti je tento raritně pojatý obchod s čokoládou osobám mladším osmnácti let nepřístupný. Mimo jiné se zřejmě jedná i z části o anatomické muzeum společně s uměleckou galerií. Dokonce zde má být i hra, jenž si můžete zahrát. Ale bohužel se nám nepodařilo nalézt bližší specifikace o jaké pojetí hry se jedná.

Takže, abychom si to shrnuli. Nejenomže se budete ládovat lebkami svých nepřátel, ale dostanete i nějaký ten požitek navíc.

Co se týče cen, tak ty začínají od 6,66 £ (~182 Kč). Veškerý utržený zisk jde na herní charitativní organizaci SpecialEffect, která se věnuje lidem s tělesným postižením.

Pokud uvažujete nad navštívením této Londýnské rarity, tak byste si měli pospíšit, jelikož akce bude trvat pouze od 3. do 4. června. Konkrétní otevírací čas byl stanoven v sobotu od 11:00 do 19:00 a u neděle od 12:00 do 17:00. Samotný obchod se bude nacházet na adrese 15 Bateman Street, Londýn, W1D 3AQ.

Zdroj: pcgamer.com, pcgamesn.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads