Search
Close this search box.

Fanouškovský trailer na DLC s Jackem Rozparovačem v RDR2

Red Dead Redemption 2 je jednou z nejlépe hodnocených her vůbec. Tato vtahující westernová hra vyšla již před pěti lety a stále má pevnou fanouškovskou základnu, která na hru nedá dopustit. Protože vývojáři nevydávají žádné DLC do hry, hráči to museli vzít do vlastních rukou. Vytvořili nespočet modifikací, které přidávají nové herní možnosti, opravují některé bugy nebo například zlepšují vizuální stránku hry.

Jeden fanoušek, který vystupuje na Youtube pod jménem Red Dead Dreams, si položil jednoduchou otázku. Co kdyby Jack Rozparovač navštívil Saint Denis?

Období, ve kterém Jack Rozparovač vraždil, se téměř shoduje s dobou divokého západu v Red Dead Redemption 2. Ta se odehrává v roce 1899, to znamená více než dekádu poté, co tento světoznámý sériový vrah řádil v ulicích Londýna. Mohl tedy Jack emigrovat do Ameriky aby tam rozséval strach a hrůzu?

Autor se při vytváření videa silně inspiroval trailerem Assassin’s Creed Syndicate DLC Jack the Ripper, který vyšel v roce 2015. Pomocí modifikací mohl natočit upoutávku na fiktivní DLC, která nahání husí kůži.

This Video is a Recreation of the Assassin’s Creed Syndicate DLC Trailer of Jack the Ripper, Each and every piece of footage is taken in Red Dead Redemption 2 In Saint Denis City with the help of a cinematic camera mod. It is a completely fictional fan-made video not a real DLC trailer by Rockstar games.

Toto video je předělený trailer Assassin’s Creed Syndicate DLC s Jackem Rozparovačem, každičký záběr byl zachycen ve hře Red Dead Redemption 2 v Saint Denis City s pomocí modifikace filmové kamery. Je to kompletně fiktivní video, není to reálný DLC trailer od společnosti Rockstar games.

This fictional RDR2 Story Mode DLC concept is inspired by the serial killer responsible for the White Chapel murders, known as Jack The Ripper & a documentary about the serial killer active around 1889.

Tento fiktivní RDR2 Příběhové DLC koncept je inspirovaný sériovým vrahem, který je zodpovědný za vraždy ve Whitechapelu, známý jako Jack Rozparovač. Zmínky o tomto sériovém vrahovi se datují okolo roku 1889.

Zdroje: youtube.com, gamingbible.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads