Search
Close this search box.
Shrek v závodní motokáře ve hře DreamWorks All-Star Kart Racing

DreamWorks All-Star Kart Racing aneb závody nejen se Shrekem

Byly oznámeny dvě nové hry motivované studiem DreamWorks Animation: DreamWorks All-Star Kart Racing a DreamWorks Trolls Remix Rescue.

Ve hře DreamWorks All-Star Kart Racing najdeme 20 hratelných postaviček. A to včetně Shreka, Poa, Tygřice, Kocoura v botách, Škyťáka či Astrid. Každá z nich má svůj vlastní unikátní stroj, se kterým může závodit, a navíc si ho můžete i přizpůsobit podle sebe.

Od vydání hry DreamWorks Super Star Kartz pro konzole Xbox 360, Wii, PlayStation 3, Nintendo DS a Nintendo 3DS uplynulo již 12 let. To byla poslední hra studia DreamWorks Animation, kterou vydala společnost Activision.

Můžeme se těšit na známé lokace inspirované filmy studia DreamWorks Animation. Například království Far Far Away ze Shreka, Říši duchů z Kung Fu Pandy či Baby Corp z filmu Mimi šéf. Ovšem najdeme tam i všem známou newyorskou zoologickou zahradu z franšízy Madagaskar.

Mistr Oogway z Kung Fu Pandy a Vlk z Kocoura v botách: Poslední přání jsou dvě exkluzivní postavy, které najdeme pouze v digitální Deluxe edici.

Možnosti hry jsou dvě: online hra pro osm hráčů a lokální split-screen pro čtyři hráče.

Jednotlivé závody budou hostit postavy z Trollů; Poppy, Branch, Barb, Cooper a další, ti budou také pomáhat s power-upy. A u Trollů ještě chvíli zůstaneme. Dobrodružná hra DreamWorks Trolls Remix Rescue vám totiž umožní hrát za postavy právě z této série (Poppy, Branch, Guy Diamond …) a také si vytvořit, přizpůsobit a hrát za vlastního Trolla.

Platformy a cena

Obě hry vyjdou na konzole Nintendo Switch, PlayStation 5 a 4, Xbox Series X a S, Xbox One a PC. Na počítači se her dočkáme prostřednictvím Steamu a to později tohoto roku. Vydané budou pod společností GameMill Entertainment. Závodní hru DreamWorks All-Star Kart Racing vyvíjí společnost Bamtang Games. Plošinovku DreamWorks Trolls Remix Rescue má na starost studio Petit Fabrik. Obě hry by měly stát 49,99 USD za Deluxe edici, což je v přepočtu necelých 1 100 CZK. Za standartní edici bychom měli zaplatit 39,99 USD (~900 CZK).

Zdroj: ign.com, polygon.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads