Search
Close this search box.
Wargaming 25let

Wargaming slaví 25 let!

Včera tomu bylo 25 let od doby, co Viktor Kyslyi založil Wargaming. Během této doby vydalo studio Wargaming přes 20 herních titulů, ze kterých nejspíše poznáte hlavně World of Tanks, World of Warships, World of Tanks Blitz nebo World of Warplanes. Samozřejmě se tento důležitý milník rozhodli ve Wargamingu oslavit, a to novými herními aktivitami, eventy a také speciálními nabídkami na Steamu.

Od 2. do 8. srpna je zdarma dostupné výroční DLC pro World of Warships. Ve stejném časovém okně je dostupný také speciální WG25: 4-IN-1 bundle s 90% slevou a World of Tanks/World of Warships – spojené síly bundle s 70% slevou. Více informací ohledně speciálních nabídek na Steamu najdete zde.

Herní aktivity a eventy budou jiné pro každou hru. Hráči World of Tanks se budou moct zapojit do nového herního módu a získávat tak kredity, nálepky, emblémy, den prémiového účtu a více. Ti, kteří preferují World of Warships, budou mít příležitost získat ekonomické bonusy, signálové vlajky a více, tím že dokončí nové mise. Podobně na tom budou i hráči World of Warplanes a mobilní hráči World of Tanks Blitz. Ve World of Warplanes bude příležitost splnit několik bojových misí a získat tak štědré odměny a unikátní emblém. Hráči World of Tanks Blitz mohou zase splnit „Wargamingu je 25“ úkol a dostat tak legendárního výročního avatara a několik dalších věcí.

„Back in 1998, I could hardly imagine that we would grow from a small group of friends united by our love for creating videogames into a truly successful global company,“ said Victor Kislyi, CEO of Wargaming. “Today we celebrate not only our achievements but also the shared journey with the gaming industry, our talented employees, and our passionate players. Here’s to the next chapter, as we will continue to create unforgettable experiences to gamers across the globe. Happy Birthday, Wargaming!“

„Zpátky v roce 1998 jsem si nedokázal ani představit, že bychom vyrostli z malé skupiny přátel spojené láskou k vytváření her do skutečně úspěšné globální společnosti,“ Řekl Viktor Kyslyi, CEO Wargamingu. „Dneska slavíme nejen naše úspěchy ale také naší sdílenou cestu s herním průmyslem, našimi talentovanými zaměstnanci a našimi vášnivými hráči. Na další kapitolu, jelikož budeme nadále vytvářet nezapomenutelné zážitky pro hráče na celém světě. Šťastné narozeniny Wargamingu!“

Wargaming se také rozhodl oslavit svoje 25leté výročí podporou humanitárních snah na Ukrajině. Darovali 250 tisíc dolarů platformě United24, což je oficiální Ukrajinská platforma pro vybírání darů.

zdroj: Wargaming.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads