Search
Close this search box.

Far Cry 7 potvrzeno skrze otevřené pozice

Nová nabídka práce, jenž Ubisoft před nedávnem zveřejnil na svých stránkách a taktéž na svém LinkeInu poukazuje, že Far Cry 7 je ve vývoji a pravděpodobně bude obsahovat režim pro více hráčů.

Všeobecně se ví, že Ubisoft je velmi zaneprázdněn, jelikož pracuje hned na několika projektech skrze své franšízy. Akutálně víme o 11 hrách na niž Ubisoft pracuje a patří mezi ně například Assassin’s Creed, remake Splinter Cell nebo údajně i titul Ghost Recon.

A teď co nás k té myšlence nového dílu vlastně vede? Aktuálně je vypsaných přes čtrnáct pozic s označením „Far Cry Project“. Celý přehled otevřených pozic naleznete zde. Takže to není zas tak velká spekulace, jak by se mohlo zdát. A jak jsme přišli na to, že se bude pravděpodobně jednat o hru více hráčů, jako tomu bylo v minulosti? No stačí si rozkliknout pozici UX Designer, ve které nám sám Ubisoft dává menší hint. V kolonce „co budete dělat jako UX Designer“ je následující bod:

Support the online experience of the game (toxicity management, shop, etc.) in collaboration with game design;

Podpora online prostředí hry (správa toxicity, obchod atd.) ve spolupráci s herním designem;

Je fakt, že toho zatím moc nevíme, ale jedno je jisté. Otevřením pracovních pozic s tímto označením nám dává více než jasně najevo, že se něco nového ze světa Far Cry blíží. Taktéž nám tato otevřená pozice otevírá myšlenku dalších režimů krom klasické kampaně, jako například PvP atp.

Zdroj: ubisoft.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads