Search
Close this search box.

PlayStation odkládá několik exkluzivit na příští rok

Již tomu jsou tři roky od vydání PlayStation 5. Krom toho PlayStation přislíbil spousty exkluzivit, které jsme si již mohli zahrát. Mezi ně bezpochyby patří Ratchet & Clank: Rift ApartReturnal, remake Demon’s Souls, rozšíření Horizon Forbidden West: Burning Shores a mnoho dalších.

Dokonce i v následujících měsících se máme na co těšit. Mají totiž vyjít hry jako Marvel’s Spider-Man 2, Final Fantasy VII: Rebirth anebo třeba Baldur’s Gate III jenž je exkluzivní pro PS5.

Krom toho se chystají i další exkluzivity, jenž jak se zdá, bohužel pro nás, i přes uvedený datum vydání, budou opožděny.

V nedávno zveřejněné finanční správě Sony uvedlo, že “dopad změn v datech uvedení části titulů první strany” na které měl negativní dopad fiskální rok 2023 budou posunuty. Takže některé exkluzivní produkty by mohly být přesunuty z poloviny roku 2024 na začátek roku 2025.

Bohužel pro nás zmiňované exkluzivity ovlivněné zpožděním nebyly ve finanční správě uveden. Avšak vzhledem k informacím ze zprávy o nadcházejících exkluzivitách pro PS5, jako jsou Stellar Blade , Death Stranding 2, remake Silent Hill 2 a Marvel’s Wolverine můžeme usuzovat, že pravděpodobně oněmi kandidáty, jenž budou opožděny, jsou právě tyto hry. Pravděpodobně do tohoto součtu bychom mohli zařadit taktéž multiplayerovou hru The Last of Us stejně, jako její neohlášený „zážitek pro jednoho hráče“.

Když si ale shrneme to, o čem víme tak na cestě jsou Baldur’s Gate III, které vyjde 6. září pro PS5 a poté 20. října 2023 Marvel’s Spider-Man 2.

Zdroj: gamingbible.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads