Search
Close this search box.

Stardew Valley dostává svou kuchařku

Předpokládáme, že většina z vás asi nebude tuto hru znát, tak si jí v rychlosti představíme.

Stardew Valley je nezávislý farmářský RPG simulátor. Příběh je relativně prostý. Zdědíte starý pozemek po dědečkovi a jak to, tak na farmách bývá, jste vyzbrojeni nářadím z dob dávno minulých a několika mincemi. Vaší snahou je zde začít svůj nový život. Jo asi to není hra úplně pro každého, ale důvod, proč tuto hru zmiňujeme je, že dostala svou kuchařku. Což je poněkud zajímavé, ale také trochu zvláštní.

Jedná se o kuchařku, na které se podílel sólový vývojář hry Eric Barone a taktéž Ryan Novak, který napsal průvodce Stardew Valley a Hollow Knight. Dle všeho bude kniha obsahovat přes 50 receptů inspirovaných jídly přímo ze hry. Jako například Růžový dort, Farmářský oběd, Burger pro přežití anebo Podivná houska. Stejně, tak jako ve hře, tak i v kuchařce jsou jídla rozdělena do ročních období, takže je tu možnost inspirovat se co si dát k obědu či večeři.

Oficiální Stardew Valley Cookbook bude k dostání 16. dubna 2024. Její fyzická podoba milovníky této hry a jídla bude stát 28 dolarů a digitální verze 14 dolarů. Lze si ji předobjednat na Amazon eshopu či Barnes and Noble.

Zdroj: gamespot.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads