Search
Close this search box.
Scott Pilgrim

Animovaná série Scott Pilgrim vs. the World dostala zajímavý teaser

Asi skoro každý zná film Scott Pilgrim vs. the World (Scott Pilgrim proti zbytku světa) nebo případně komiksové vydání. Tento kousek ovšem potěší především milovníky komiksů. Každopádně, ať jste zastánci filmového či komiksového zpracování, tak teď máte možnost příběh Scotta projít znovu, a to v animované sérii, jenž se pro tento titul hodí nejvíce. Co myslíte?

Za zpracováním nestojí pochopitelně nikdo jiný než studio Netflix, které včera zveřejnilo na svém YouTube kanálu zajímavý teaser, který nevypadá špatně. Z teaseru je jasné, že se dočkáme retro herních efektů, kytarových sól a rozhodně nezbytných akčních scén.

Třešničkou na dortu je, že se skoro všichni filmový herci sejdou podruhé. Tato informace byla již vyřčena v březnu, podruhé to bylo potvrzeno v oficiálním oznámení Netflixu a následně již zmiňovaným teaserem. Součástí série tak budou Michael Cera, Chris Evans, Anna Kendrick a Mary Elizabeth Winstead.

Dokonce se na sérii podílí Edgar Wright, jenž má za sebou filmy jako Shaun of the Dead, Hot Fuzz nebo The World’s End. Společně s Benem Davidem a původním tvůrcem Scotta Pilgrima Bryanem Lee O’Malleym tvoří trojčlenný tým výkonných producentů seriálu. A ani samotná animace není předaná někomu nezkušenému. Podílí se na ní totiž studio Science SARU, které má za sebou řadu anime, jako například Keep Your Hands Off Eizouken!, ale taktéž se podíleli na krátkých filmech Star Wars: Visions, Akakiri a T0-B1.

A teď to nejhlavnější; Scott Pilgrim Takes Off bude vydán na Netflixu již 17. listopadu.

Zdroj: pcgamer.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads