Search
Close this search box.
Pikachu Rubikova Kostka

Fanoušek Pokémonů vytvořil Pikachu fanart z 2400 Rubikových kostek

Milovníky Pokémonů pravděpodobně zaujme nový artwork Pikachu, který byl vytvořen pomocí tisíců Rubikových kostek. Tento kousek vyžadoval značné úsilí, ale výsledek určitě za vynaložený čas a energii stojí.

Uživatel Redditu a fanoušci Pokémonů, vystupující pod společným nickem Trey_Eilers, se nyní podělili o svůj výtvor obřího Pikachua, který je celý vytvořen z Rubikových kostek. K vytvoření bylo použito celkem 2400 Rubikových kostek s výškou okolo dvou metrů. Díky použití kostek má podobu pixel artu, což odpovídá estetice a designu starších her franšízy.

Pikachu fanart z Rubikových kostek vzbudil velkou pozornost fanoušků, kteří jsou tímto počinem docela ohromeni a chtěli vědět více. Účet Trey_Eilers vysvětlil, že prvním krokem je vytvořit si obrázek v počítači, aby si udělal přibližnou představu o tom, jak bude design vypadat a kolik kostek bude celkem potřeba. Poté strávili asi 3-4 hodiny skládáním Rubikových kostek tak, aby na každé z nich byly správné barvy. Následně pak vše spojili do jednoho obrázku. Rubikovy kostky obvykle nemají černou plochu, odstraněním barevných nálepek ovšem lze dosáhnout černé. Tu lze pak použít jako obrys nebo pro detaily částí, jako jsou Pikachuovy uši či ocas.

Toto není rozhodně první umělecké dílo z Rubikových kostek, které Trey_Eilers vytvořili, jelikož poznamenali, že ve skutečnosti vlastní více než 10 000 Rubikových kostek a toto byl jeden z těch jednodušších projektů, na kterých pracovali. Vzhledem k tomu, co Trey_Eilers dokázali s necelými 3 000 Rubikovými kostkami, některé fanoušky asi bude zajímat, jak by Pikachu mohl vypadat s plnými 10 000 kostkami, které vlastní.

Co se týče vytváření fanartů, limit vlastně není. Vzhledem k tomu, že si Pokémoni udržují svou popularitu po celá desetiletí, je pravděpodobné, že fanoušci budou i nadále nacházet nové a zajímavé způsoby, jak svá pokémoní umělecká díla zvěčnit.

Zdroj: gamerant.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads