Search
Close this search box.
Tank Crusher

Crusher se hlásí do supertestu!

Druhým tankem na supertestu je těžkooděnec Crusher. Tento britský těžký tank osmé úrovně není žádný drobeček, váží totiž 70 tun. Jak je u těžkých tanků zvykem, tak neoplývá velkou obratností či zázračnou rychlostí, jeho maximální rychlost vpřed je 24 km/h. Takže ano, asi si můžete dát čaj o páté, než dorazíte z místa A do místa B.

Každopádně, co se týče tanku samotného, tak ten vás ve štychu nenechá. Při prvním boji rychle pochopíte, kam zmizela ona rychlost či celková obratnost. Přední pancíř totiž disponuje pevnou čelní ochranou věže a korby s nominální tloušťkou 230 mm. Ovšem, jako u každého tanku i zde jsou slabiny, které může protivník využít proti vám. V tomto případě mluvíme o čtyřech slabých kopulích a zranitelném spodním plátu.

I přes tento defekt se nepřátel bát nemusíte, jelikož tu stále máme výzbroj, která je hlavní Crusherovou předností. V jeho výbavě je moderní 108 mm kanón OQF 55-pdr, jenž je podobný kanónu Turtle Mk. 1. Tank tak nabízí dobrou kombinaci poškození za minutu (v průměru 2 538 bodů), průbojnost (230 mm se základním a 260 mm se speciálním nábojem) a přesnost 0,37. Jednorázové poškození činí 330 bodů.

Takže sečteno podtrženo, jestli jste milovníci těžkých tanků a nevadí vám si počkat, než se někam dostanete, ale zase rádi následně dáváte těžké pohlavky nepřátelům, tak tento tank je přesně pro vás.

Facebook
LinkedIn
X
Threads