Search
Close this search box.
ST-62 Version 2

ST-62 Version 2 právě vyšel na supertest

Jako první nováček nám byl představen tank ST-62 Version 2, jenž je středním sovětským tankem desáté úrovně. Mezi jeho přednosti patří zaoblený profil, který je ideální pro tiché a odvážné manévry na bojišti.

ST-62 je obdařen 100 mm kanónem s inverzním automatickým nabíječem se zásobníkem na 3 střely. Tím by měl dosáhnout dobré palebné síly a flexibility. A to vše díky působivým hodnotám průbojnosti (260 mm se standartními náboji APCR) společně s poškozením, které činí 320 HP na výstřel a dvousekundovému dobíjení v zásobníku.

Ovšem ST-62 není jen o palebné síle. Krom toho nabízí pohodlnou mobilitu. Jeho maximální rychlost činí 50 km/h, což není tak působivé, ale díky specifickému výkonu 20 k./t a dobré manévrovatelnosti dokáže být obratný a rychlý. Takže žádné obavy! V klidu můžete následovat své těžkooděné kolegy a poskytovat jim tolik potřebnou podporu.

Ještě bychom rádi podotkli, že pro ST-62 je nejlepší styl boje „udeř a uteč“. Což dává poněkud smysl, jelikož díky schopnosti rychlého přebíjení se můžete vrthnout na nepřítele, uštědřit mu poškození okolo 1 000 HP za 6 sekund.

Facebook
LinkedIn
X
Threads