Search
Close this search box.
Tales of the Shire

Hobití hra Tales Of The Shire zveřejnila nový teaser

Věříme, že po přečtení nadpisu milovníci Pána prstenů zpozorněli. A jistě již plně dychtí po více informacích, avšak tom je trochu ten háček. I přes fakt, že má hra vyjít již v roce 2024, tak k ní nemáme žádné pořádné informace.

Každopádně, co nás může povzbudit, tak je fakt, že po více než čtyřech měsících vývojáři vydali dejme tomu něco, co by se dalo považovat za teaser a ukázku, že hra neupadla do zapomnění.

Pojďme se ještě tedy trochu pohrabat v informacích o kterých víme. Tales of the Shire: A Lord of the Rings je označována za „srdceryvnou,“ přičemž, jak název napovídá je zasazena do světa Pána prstenů a to konkrétně do Kraje obývaného chlupatonožci. A teď jedna malá spekulace. Dle všeho co jsme mohli prozatím vidět, tak se můžeme domnívat, že se bude dost možná jednat o útulný farmářský simulátor na podobný princip, jako je Stardew Valley. Hru samotnou vyvíjí společnost Weta Workshop, která disponuje vlastním studiem a taktéž stojí například za hrou The Outer Worlds.

Tudíž není zas tak těžké si představit, že se studio zhostí tohoto tématu více než dobře. Ostatně stačí se podívat na již zmiňovaný titul The Outer Worlds. V něm se povedlo, dle mého názoru, docílit opravdu hezkého zasazení hráče do atmosféry hry a ano dochází mi, že je to trochu jiný žánr. I přes tento fakt se nemohu dočkat, jak to celé dopadne. Zda pozvedneme číše společně s Hobity či to nakonec skončí ohromným fiaskem. Co ještě stojí na závěr za zmínku, tak hra je plánovaná jak na PC, tak i na konzole.

Zdroj: gamespot.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads