Search
Close this search box.
Elder Scrolls VI

The Elder Scrolls VI může být větší, než jsme čekali

I když toho zase hodně nevíme, máme růžné módy do Skyrimu, které mohou být blíže skutečnosti, než si myslíme. V The Elder Scrolls VI je možné, že uvidíme něco, co jsme v téhle sérii neviděli už roky. Co to ale má být? My si myslíme, že to bude možnost prozkoumat více než jeden region. Můžeme si myslet, že se děj bude odehrávat někde, kde jsme ještě nebyli, přičemž ale řeči a různé fámy od Bethesdy napovídají, že se budeme vracet někam, kde jsme už dlouho nebyli.

V tuhle dobu můžeme teda dedukovat, že se děj bude odehrávat v Hammerfellu. V téhle oblasti se odehrávala značná část The Elder Scrolls II: Daggerfall. Hammerfell je obrovský, hornatý region, který hraničí s oblastí Skyrim a Cyrodill. Hammerfell je domovem Redguards (Rudá stráž). Tahle oblast má rozsáhle pouště, ale také bohaté louky. Taktéž tady ale najdeme velká města, jako například Rihad. To je přístavné město na břehu moře Abecean, které se nachází na jihu Hammerfellu.

Když to tak zvážíme, tak Hammerfell by byl dostačující sám o sobě, ale hráči si myslí, že kromě Hammerfellu bude druhý region High Rock (Vysoká skála). High Rock se nachází severozápadně od Hammerfellu. Taky se tenhle region objevil v The Elder Scrolls II: Daggerfall, takže by to sedělo i na to, co naznačuje Bethesda.

Nakonec možná tahle hra může být blíž vydání, než doufáme a tím pádem by nám mohla objasnit co z tohohle jsou jenom fámy a co je skutečnost.

Zdroj: gamingbible.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads