Search
Close this search box.
Nintendo Switch

8 RPG her pro Nintendo Switch s demem

Nintendo Switch není ta nejlevnější konzole a hry taky nejsou za pár kaček. V dnešní době je celkem těžké najít hru, která by nás zaujala na delší dobu a když za ni máme ještě platit, tak se většina z nás rozhodne to radši neriskovat. Když ale jde o hru s demem, tak nic neztratíte a v tomhle směru musíme Nintendo ocenit.

Kirby and the Forgotten Land

Vzneste se do nového světa staré civilizace s Kirbym. Objevujte 3D úrovně, mystické budovy, jako například nákupní centrum. Kopírujte schopnosti nepřátel a použijte je proti nim a zachraňujte zajatce.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes

V oblasti Fódlan, kam je Fire Emblem Warriors: Three Hopes dějově zasazeno, vládnou tři mocnosti. Užijte si souboje, které v sobě spojují akci a taktiku. Postavy se zbavují hordy nepřátel v intenzivní akci, zároveň s tím udělujte příkazy svým společníkům. Přemýšlejte takticky a rozhodněte, kdy postoupit dále – vždy bude záležet na aktuální situaci na bojišti. Mezi bitvami můžete promlouvat s ostatními postavami z Fire Emblem: Three Houses.

Unicorn Overlord

V tomhle taktickém fantasy RPG bojujete s osudem, vydáváte se na výpravu abyste získaly zpět svůj región spolu s vašimi spojenci. Hra přináší kombinaci taktického RPG žánru s objevováním světa a inovativním systémem souboje v epickém a ikonickém stylu Vanillaware.

Octopath Traveller II

Ve světe Solistia se osm cestovatelů pouští do vzrušující výpravy. Kde půjdeš? Co tam uděláš? Koho příběh přivedeš k životu? Každá cesta je na tobě.

Sea of Stars

Hra vypráví příběh dvou Children of Solstice (Detí Slunovratu), které kombinují síly slunce a měsíce co jim umožňuje bojovat proti příšerám které vytvořil The Fleshmancer.

Pikmin 3 Deluxe

Uděluj příkazy růžným druhům úrody na překonání překážek, poraz nepřítele a najdi jídlo pro tvou vyhladovělou planetu! Můžeš dokonce přizvat druhého hráče co ti pomůže rozdělit úkoly a prozkoumat svět, který je o hodně větší, když jste mrňavý.

Metroid Dread

Po přezkoumaní zvláštního přenosu na planetě ZDR, Samus čelí záhadnému nepříteli, který ji uvězní v nebezpečném světe. Vzdálená planeta byla obsazená zlými mimozemšťany a zabijáckými roboty zvanými E.M.M.I. Lov nebo buď kořist v tomhle intenzivním dobrodružství s bočním posouváním.

Monster Hunter Rise

V ninja inspirované zemi Kurama Village, objevuj bujný ekosystém a bojuj proti hrozivým obludám, aby se z tebe stal ultimátní lovec. Už je to půl století od poslední kalamity, ale strašidelná nová obluda se ukázala a hrozí, že zemi znovu uvrhne do chaosu. Lov sám nebo v partii kamarádů. Buď odměněn za svojí práci, a využij ji k výrobě obrovského množství zbraní a brnění. Úplně nový hrací létající systém drátů (Wire Action) a váš nový psí společník přidají nové možnosti do už i tak robustního boje.

Samozřejmě tohle nejsou všechny hry s demem, které Nintendo Switch nabízí, ale udělali jsme pro vás malý výběr, ve kterém si určitě většina najde, něco pro sebe.

Zdroj: gamingbible.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads