Search
Close this search box.
Tank Vz. 71

První československý lehký tank je na supertestu!

Jsme rádi, že vám můžeme představit novou řadu československých pásových lehkých tanků, která začíná (původně tierem V) na tieru VII. Počínaje úrovní VII má každé vozidlo v nové větvi (včetně prémiového) výzbroj, která se nepodobá ničemu, co bylo ve hře dosud k vidění. Jelikož je obohacena o auto kanóny s unikátní mechanikou střelby.

Ačkoli lze auto kanóny přirovnat ke kulometům některých vozidel nižší úrovně, jsou od nich poměrně odlišné. Auto kanóny mají větší ráže (u nových Čechoslováků až 57 mm) a mnohem vyšší rychlost palby (až 3000 ran za minutu oproti maximu u kulometů, jenž mají maximálně 600 za minutu). Nepřetržitá palba snižuje význam jediného výstřelu a činí relevantní novou statistiku jedinečnou pro auto kanóny. Střelba v řízených dávkách také vyžaduje, aby hráč mířil auto kanónem. Střelba bude trvat, dokud budete držet stisknuté levé tlačítko myši – nebo dokud se zásobník nevyčerpá a nezačne proces nabíjení.

VZ.71

První lehký tank z nové linie, který vstoupil do Supertestu, jejíž vrchol je Tier X: Vz. 71 („Vlk“). Vozidlo nejvyšší úrovně jako obvykle ztělesňuje samotnou podstatu svého odvětví a slouží jako výkladní skříň jeho herních specifik.

Dobrá celková pohyblivost vz. 71 vám umožní najíždět do boku nebo zadní části nepřítele – a roztrhat je na kusy. Vz. 71 může také zajistit aktivní odhalování nepřátelského týmu spolu s palebnou podporou. Tank má v základu dobrou viditelnost, přihoďte k tomu modifikace podporující aktivní průzkum a máte v týmu skvělého průzkumníka s nebezpečným dělem.

Taktické nasazení tanku je dále podporováno výběrem munice, kdy u tohoto tanku není žádná „speciální“ munice. Všechny munice stojí téměř stejně. Z nabídky si pak můžete vybrat AP, APCR nebo HE, kdy každá munice má své využití na bojišti a to:

  • AP munice má menší penetraci, ale dává větší poškození. (V porovnání s APCR municí)
  • APCR munice má v porovnání s AP municí větší penetraci, ale za cenu menšího poškození.
  • HE munice dává velké poškození, pokud penetruje. Ideální proti lehce pancéřovaným tankům jako jsou dělostřelectvo nebo lehké tanky.

Vzhledem k tomu co vše se skrývá pod kapotou tohoto nového lehkého tanku nebude potřeba jen herních zkušenosti, ale zároveň zkrotit a ovládnout bestii, kterou tento tank může být.

Facebook
LinkedIn
X
Threads