Search
Close this search box.
Another Crab's Treasure

Another Crab’s Treasure je soulslike na dně oceánu a… s kraby?

Another Crab’s Treasure je odpověď pro všechny, co nenávidí korýše, ryby a jiné mořské potvory. Hlavně, když se k tomu připojí chuť někomu nebo něčemu dát přes zadek odpadem. Hra spojuje akční souboj inspirovaný soulslike hrami, kde je dobře načasované uhýbaní klíčem k přežití. A jak to už u soulslike her je zvykem, hodně často utíkáte před jistou smrtí.

O studiu Aggro Crab

Aggro Crab je Indie studio, které se nachází v Seattle. Dle oficiální stránky studia se tým skládá z 12 lidí. Aktuálně vydali dvě hry, první je Going Under, která má na Steamu celkové hodnocení 93 %. Druhá hra, jenž vyšla nedávno, je Another Crab’s Treasure, mající v době psaní hodnocení 94 %. Takže to vypadá, že studio vydává hry, které nezklamou.

O hře Another Crab’s Treasure

Dobrodružství se odehrává v rozpadajícím se podmořském světe, kde hrajete za kraba poustevníka jménem Krill, který se snaží získat zpět svůj krunýř. Protože vás nemá co chránit, musíte sbírat různé odpadky, které vás ochrání před útoky nepřátel.

Naleznete například kousky lega, konzervy, a dokonce i pistoli. Celkově je ve hře možné najít až 50 různých typů krunýřů. Navíc k tomu, krunýře poskytují i různorodé schopnosti, takže to není jen o vizáži. Z čeho možná budete zklamáni, je zbraň, jelikož máte od začátku hry až do konce pouze jednu vidličku. I když je to možná trochu demotivující, tak se vidlička dá vylepšovat. Bohužel, vylepšování upravuje pouze sílu zbraně a to, jak zbraň vypadá.

As Kril explores the ocean, he’ll gain a variety of Umami Techniques—powerful attacks learned from the denizens of the seas. Punch your enemies with the overwhelming might of a Mantis Shrimp, ensnare them with the horrifying Bobbit Worm, and much more.


Jak Kril prozkoumává oceán, získá různé techniky Umami – mocné útoky, které se naučil od obyvatel moří. Udeřte své nepřátele ohromující silou kudlanko-krevety, chyťte je do pasti děsivým třímetrovým mořským červem a mnohem více.

Hra je přizpůsobená, jak pro nové hráče, tak pro darksouls fandy. Another Crab’s Treasure slibuje, že poskytne přiměřenou obtížnost pro různé úrovně dovedností hráčů, nebo časovou vytíženost. Hra taky disponuje pomůckami pro ty, kteří hledají méně frustrující zážitek. Průměrně se herní zážitek odhaduje na něco mezi 15 a 20 hodinami hraní, což za cenu 29,99 EUR (~750 CZK) není až tak špatné.

Zdroj: store.steampowered.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads