Search
Close this search box.
Call of Duty Black Ops 6

Byl zveřejněn teaser k Call of Duty: Black Ops 6

Společnost Activision oznámila další díl ze známé série Call of Duty. A samozřejmě se to neobešlo bez teaseru. Dokonce je nutné říci, že celkem nyní máme dvě videa hraných záběrů ukazující zápletku aktuální novinky. Krom toho Warzone Alerts na svém profilu X zveřejnili porovnání artworků s novým připravovaným obalem, kde můžeme vidět podobnost s Black Ops 1. Když oba obrázky porovnáme, tak si můžeme všimnout určitých podobností s nádechem vrácení se zpět.

Co se týče samotných teaserů, tak ty nám taktéž představil uživatel sítě X, tentokrát se jménem CharlieIntel. V prvním teaseru můžeme vidět partu lidí, jenž za závěsem noci šplhá na skálu, kde rozbaluje černou látku, kterou následně připevňují ke skále. Následuje střih, kde již za dne ozbrojené složky řeší, co ona parta napáchala. Z této části videa je patrné, že se vloupali na horu Mount Rushmore a zakryli gigantickými „škraboškami“ oči prezidentů. Na těchto „škaboškách“ je nasprejovaný nápis, který dohromady tvoří „THE TRUTH LIES“ neboli „PRAVDA LŽE“. S tímto nápisem je i tématicky spjatá webová stránka thetruthlies.com. Na ní můžete najít celý tento teaser, jenž je zasazený do staré televize, společně s interaktivními tlačítky.

Druhý teaser se opět odehrává v noci. Nyní můžeme vidět kameramana společně se zahalenou postavou, jenž ve spěchu lepí plakáty na stěnu nespecifikované budovy. Plakáty jsou se stejnou tématikou, neboli „THE TRUTH LIES,“ společně s vyzobrazením hory Mount Rushmore a presidenty jenž mají bílou barvou přetřené oči.

Jako bonus jsme si zde dovolili přidat i další posty k tématu nového CoD Black Ops 6:

Zdroje: gamingbible.com, CharlieIntel a Warzone Alerts

Facebook
LinkedIn
X
Threads