Search
Close this search box.
Elden Ring Shadow of the Erdtree

Elden Ring jako anime?

Přesně tuto otázku si vznesla nezávislá produkční skupina SteinsAlter. Na jejich X účtu nám tak dali nahlédnout, jak by mohla ona adaptace vypadat. Ale než si ji ukážeme, pojďme si něco málo říci o připravovaném DLC, jenž tento nápad zažehl.

O Elden Ring je v posledních dnech opět zvýšený zájem díky připravovanému DLC s názvem Shadow Of The Erdtree. Na to se můžeme těšit již příští měsíc a bude k dispozici na Xboxu, PlayStationu a samozřejmě i PC. Bohužel zatím nevíme moc o tom, jak bude vypadat samotný gameplay. Každopádně to vypadá, že se děj bude pohybovat okolo poloboha Miquella. Jedná se o staršího bratra Malenie, kterou můžeme znát jako jednoho z nejnáročnějších bossů původního Elden Ringu. Z traileru to vypadá, že bychom se měli dozvědět více o jejich rodinném poutu. Krom toho je dost možné, že zde potkáme i jejich matku Mariku, jenž by mohla být postavou, která v traileru drží několik zlatých vláken.

Níže přikládáme trailer pro ty, jenž jej zatím neviděli:

A teď konečně k té anime adaptaci. Jak jsme již avizovali v prvním odstavci, tak přesně při této příležitosti skupina SteinsAlter vzala jedny ze zajímavých momentů hry a proměnila je v sérii animovaných kraťasů. Bohužel prozatím není známé, kdy se dočkáme plné realizace, ale můžeme doufat, že by se datum zvěřejnění mohlo shodovat s datumem vydání chystaného DLC.

Co ale s jistotou víme, je to, co sdělila samotná skupina SteinsAlter:

„This will be three minutes filled with cinematically composed sakuga that adapts and recreates moments from Elden Ring, we will be aiming to release the best animation possible for us.“

„Budou to tři minuty plné filmově komponované sakugy, která adaptuje a znovu vytváří momenty z Elden Ring, budeme se snažit vydat pro nás nejlepší možnou animaci.“

Zdroj: gamingbible.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads