Search
Close this search box.
God of War Ragnarök

God of War Ragnarök míří na PC. Ale je tam háček!

Fanoušci God of War se můžou radovat. Hra byla vydaná v roce 2022 a byla první hrou ze série, která byla hratelná na PlayStation 4 a zároveň na PlayStation 5. Jedná se o devátou hru série a přímé pokračovaní God of War z roku 2018. A teď tato hra míří na i počítače!

Vydání je plánováno na 19. září 2024. Studio Santa Monica se spojilo s Jetpack Interactive, díky kterému se můžeme dočkat hry, kterou si hráči oblíbili. Dle metacritic.com má hra od kritiků hodnocení 94 ze 100, zatímco od 11 502 hráčů, v době psaní, se hra pyšní hodnocením 8,1 z 10. Na moderní poměry je to vysoké hodnocení.

Změny pro počítačovou verzi

Počítačová verze God of War Ragnarök má mít odemčený framerate, to je něco, o čem si většina konzolových nadšenců může jen nechat zdát. Dále bude mít hra podporu NVidia DLSS 3.7, AMD FSR 3.1 a dokonce Intel XeSS 1.3. Taky se můžeme těšit na podporu ultrawide (21:9) a super ultrawide (32:9) monitorů.

Pokud to pro vás ještě není dost, hra bude obsahovat také doplněk Valhalla a režim nové hry+, který při vydání konzolové verze nebyl dostupný. Hra se bude dát koupit na platformě Steam a Epic. Jestli vás už vidina Epicu odradila, tak je tu ještě horší správa.

Sony si stále dělá nepřátele

Na hraní God of War Ragnarök budete potřebovat PlayStation Network účet. Jak už víme z Helldivers 2 fiaska s PSN, 177 krajin světa nebude moct hrát tuhle hru. Dále hra apeluje na FOMO (Fear Of Missing Out) bonusem z předobjednávky. I když se jedná pouze o kosmetické věci, někteří hráči jsou takovými taktikami lehce manipulovatelní.

  • Pro Kratose – Risen Snow Armor
  • Pro Ateruse – Risen Snow Tunic

God of War Ragnarök taky nabízí možnost Deluxe edice. Ta kromě hry a doplňku Valhalla poskytne:

  • Brnění Darkdale
  • Kosmetické oblečení Darkdale
  • Rukojeť sekery Darkdale
  • Rukojeti čepelí Darkdale
  • Digitální art book Dark Horse
  • Digitální soundtrack

Zdroj: store.steampowered.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads