Search
Close this search box.
ESO: Gold Road

The Elder Scrolls Online: Gold Road navštíví daedrický princ

The Elder Scrolls Online ještě žije! ESO je MMORPG, masivně multiplayerová online hra, ve které můžete hrát jak s ostatními hráč, tak i sami. Hra je orientovaná na styl PvE (Player versus Environment), kde se snažíte pokořit počítač. Má i PvP (Player versus Player) módy, které ale nejsou hlavním zaměřením hry.

O hře

The Elder Scolls Online byl vyvinut ZeniMax Online Studios LLC, které má dle dostupných informací 250 zaměstnanců a byla vydaná vydavatelem Bethesda Softworks LLC v roku 2014 na Windows a macOS. V roce 2015 byla dále hra zpřístupněna pro konzolové hráče na PlayStation 4 a Xbox One a v roce 2021 byla hra poupravena pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Protože ESO je v několika obchodech, jako je Steam, Epic a dokonce se dá hrát přímo od Elder Scrolls, tak se přesný počet hráčů nedá odhadnout. Jestli bereme jenom Steam, tak hra má přes 11 000 průměrných hráčů.

To se sice nemusí zdát hodně na MMORPG, ale když započítáme ostatní platformy, tak playerauctions odhaduje že The Elder Scrolls Online má kolem 200 000 hráčů. Čísla jsou podobné i na jiných stránkách.

The Elder Scrolls Online: Gold Road

For the first time in The Elder Scrolls Online, a new Daedric Prince walks Tamriel. Forgotten to even her most devout followers, Ithelia has returned. Why has she returned now? And what are her followers‘ plans for West Weald? Embark on an adventure to preserve reality before the threads of fate unravel in Ithelia’s wake.

Poprvé v The Elder Scrolls Online prochází Tamrielem nový daedrický princ. Ithelia, zapomenutá i svými nejoddanějšími stoupenci, se vrátila. Proč se teď vrátila? A jaké jsou plány jejích následovníků pro West Weald? Vydejte se na dobrodružství, abyste zachovali realitu dříve, než se vlákna osudu rozplétají po Ithelii.

Doplněk Gold Road (Zlatá cesta) otevře novou zónu West Weald, která byla naposled přístupná v Oblivionu. Hra také přinese nový systém Scribing, který slibuje úpravy funkcí a efektů kouzel tak, aby vám sedla k vašemu hernímu stylu. A v poslední řadě přináší novou zkoušku pro 12 lidí.

Verze hry

Jak už bývá zvykem, tak máme několik verzí hry. Standardní předobjednávka vám poskytne mounta Welkyndstone Ruins Wolf. Deluxe edice toho ale poskytne víc:

  • Všechny minulé položky ze sběratelské edice Chapter / Deluxe** (zahrnuto pouze v The Elder Scrolls Online Deluxe Collection: Gold Road)
  • Mount West Weald Tharriker
  • Domácí mazlíček Skingrad Guard Mastiff
  • Styl oblečení Skingrad Vedette Armor Pack
  • Memento Ulfsild’s Tome of Legends
  • Sbírka emotů Colovian

Zdroj: elderscollsonline.com

Facebook
LinkedIn
X
Threads